Om Fritidsjob

Målgruppen

Du mangler måske nogen i dit netværk, der ved hvor de ledige job er. Du er i tvivl om, hvad der skal stå i en ansøgning eller hvordan man går til jobsamtale.
Du har måske oplevet noget, du opfatter som diskrimination, aldrig hørt fra de arbejdspladser du har søgt hos eller haft en anden kedelig oplevelse med job eller jobsøgning.
Vi kan måske være med til at ændre kursen, så det lykkes dig at finde et fritids- eller studie job.

Målgruppen, der kan bruge en Fritidsjobkonsulent, er primært unge under 18 år. Når du er under 18 år skal begge dine forældre give samtykke til, at du må samarbejde med os. En Fritidsjobkonsulent kan dog også hjælpe dig med ansøgning til elev- eller læreplads, også selvom du er fyldt 18 år.

Tilbuddet er gratis.


Vi vil i samarbejde med dig:

  • lave en eller flere gode ansøgninger.
  • systematisere din jobsøgning.
  • komme med idéer til, hvor du kan søge fritids- og studiejobs.
  • tilbyde individuel vejledning i jobsøgning og samtaleteknik.

 

Hvis du ikke har adgang til computer, kan du sidde hos os og arbejde med dit ansøgningsmateriale. Vi har kontor i samme bygning som UU Esbjerg. Adressen er Spangsbjerg Møllevej 70 6700 Esbjerg.

 

Den nemmeste måde at kontakte os er via: https://www.facebook.com/FritidsjobIEsbjergKommune
 

Hvis du har særlige behov, som du i forvejen får støtte i forhold til, så er det gennem det tilbud du skal søge hjælp. Fx hvis du går på en uddannelse, hvor skolen kender til dine særlige behov, er det gennem studievejledningen på den pågældende skole, du skal søge hjælp.